🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🍽 挪亚方舟度假酒店丰盛阁餐厅📍马湾珀欣路33号挪亚方舟度假酒店🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟上网见到挪亚方舟度假酒店嘅丰盛阁餐厅近期推出咗「寻味东南亚」海鲜自助晚餐,之前已经黎过一次食下午茶,好钟意佢个环境同埋食物质素方面都唔错,所以决定再过黎食😋😋顺便可以消耗消费券!hahaha😝一入去竟然发现餐厅装修唔同晒😳😳换上咗全新餐桌及座椅+绿草墙,好有度假感呢~~冻海鲜方面有波士顿龙虾、面包蟹、翡翠螺、白虾等,刺身就有八爪鱼、吞拿鱼、红虾等等~质素唔错几新鲜热荤系劲正!包括有香煎鸭肝多士配罗望子汁、香烤羊架配泰式烧烤汁、沙嗲串泰式蕉叶配鲈鱼柳、新加坡喇沙煮蚬、泰式卤水猪手、香茅椰子鸡汤等。我就大力推荐泰式卤水猪手,充满骨胶原,又软又嫩!烧肉眼扒同慢煮西斑牙杜洛克猪柳都几正👍🏻肉质嫩滑又点少得东南亚风甜品呢!放眼望去琳瑯满目,有好滑溜嘅斑兰椰子布甸、好 fresh嘅菠罗椰子青柠条同我最爱嘅榴梿布甸😍仲有红桑子绿茶饼、蜜柑石榴白朱古力饼、葡式蛋挞、面包布甸、热情果乳酪芝士饼、士多啤梨朱古力饼、同基本配置嘅Movenpick雪糕😎任食 movenpick buffet
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
🍽 挪亚方舟度假酒店丰盛阁餐厅
📍马湾珀欣路33号挪亚方舟度假酒店
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

热荤系劲正!

烧肉眼扒同慢煮西斑牙杜洛克猪柳都几正👍🏻肉质嫩滑

又点少得东南亚风甜品呢!
放眼望去琳瑯满目,有好滑溜嘅斑兰椰子布甸、好 fresh嘅菠罗椰子青柠条同我最爱嘅榴梿布甸😍仲有红桑子绿茶饼、蜜柑石榴白朱古力饼、葡式蛋挞、面包布甸、热情果乳酪芝士饼、士多啤梨朱古力饼、同基本配置嘅Movenpick雪糕😎任食 movenpick buffet必备🤩

Dinner buffet食到劲饱之后去海旁及沙滩散下步,真系写意又舒服啊~

✨如果喜欢我的文章,可以关注我及赞好以作鼓励喔✨