2011-01-17
因为之前食过,所以上星期相约几个朋友再黎呢到食。唔知系米转左手,服务态度其差,真系嬲到唔可以唔系到share比大家。我比钱黎食饭,只系换黎一句「小姐,你依家唔可以叫野食?!」由于好耐无帮衬,原全唔知佢地系有时间限制。我book星期五,所以早成个星期订枱book 7:30,当时无人同我提及呢d条款。到左食饭果日下午5点左右,一个语气唔好既男仔打黎re-confirm,我只系同佢讲左2、3句,话佢知6个改4个,之后就收左线。由我到达、order至到食野,都仍然无人同我提及呢d条款,直至20分钟后,先有一个女侍应同我地讲要8:30交枱。我当然同佢讲我从来无听过啦,之后佢就同另一个男待应细细声讲左一阵,但系完全无回应。又过左20分钟,即8:10当我要再order既时候,男待应只系黎讲左一句「小姐,你依家唔可以叫野食?!因为你8:30要交枱。」真可笑,我只系order多6只鸡翼,点解要reject呢? 唔通呢个侍应觉得我地3个人要将呢6只鸡翼食成3个钟?! 8:30交番张枱出黎又点呢? 根本无人入黎食!! 今时今日呢d咁既「零回应」同埋「串嘴」态度,唔单止令到无左一枱客,仲影响晒成间餐厅既声誉。
总括黎讲,服务态度欠佳,食物系好一般,要食薯条不如去outback,芝士同烟肉都多好多,其他的唔食都无所谓。