又比我发现到骆克駅近期进军左一间意大利餐厅,未入出口已经见到一大个月亮装饰,即刻打返个靓卡不如?而里面餐厅天花板都挂满左大量月球波波,连埋个海景,日头一样够哂浪漫!👇📌LUNCH · MENU - ▪️ Spaghetti Clam · Herb Cream sauce - $88▫️ 佢地LUNCH SET劲抵食,随餐附送是日餐汤或者沙律外,仲有限时8折优惠,简直系救活左一班打工仔呀。今日我拣左个「香草忌廉汁·蚬肉意大利粉」,基本上每条意粉挂汁力十足,但个herb cream sauce入口完全唔腻,食极都唔厌;而蚬肉份量亦比足,绝对唔姑寒,呢个价钱性价比稳杀!📌D E S S E R T -▪️ Casa di Lunca Tiramisu - (+$40)▫️ 佢地有个招牌甜品「月亮之家·提拉米苏」,每次都系即叫即整,一上枱成个造型好似月球咁,配合返餐厅主题。而里面tiramisu入口相当软绵幼滑,咖啡同酒香适中,整体唔错。
又比我发现到骆克駅近期进军左一间意大利餐厅,

未入出口已经见到一大个月亮装饰,即刻打返个靓卡不如?

而里面餐厅天花板都挂满左大量月球波波,

连埋个海景,日头一样够哂浪漫!👇

📌LUNCH · MENU -
香草忌廉汁·蚬肉意大利粉

仲有限时8折优惠,简直系救活左一班打工仔呀。
香草忌廉汁·蚬肉意大利粉

今日我拣左个「香草忌廉汁·蚬肉意大利粉」,
蕃茄忌廉汤

入口完全唔腻,食极都唔厌;而蚬肉份量亦比足,
绝对唔姑寒,呢个价钱性价比稳杀!
咖啡

📌D E S S E R T -
Casa di Lunca Tiramisu

▫️ 佢地有个招牌甜品月亮之家·提拉米苏」,每次都系即叫即整,
一上枱成个造型好似月球咁,配合返餐厅主题。
Casa di Lunca Tiramisu

而里面tiramisu入口相当软绵幼滑,咖啡酒香适中,整体唔错。
2022-04-07
蕃茄忌廉汤