PURADAK 发音似 Prada,加上外带纸盒有精品的质感,所以网路都称它为「炸鸡界的PRADA」来自韩国的炸鸡店,香港都有3间分店😋将军澳分店长期见满座,不过而家将军澳好多人坐;尖沙咀韩国街都有间,我认证了店员系韩国人;大角咀店未食过😂.corn-so amazing 炸鸡 $228炸鸡款色其实好多,有单味或双并,有骨或无骨。想试吓爆栗味究竟有几amazing😂温提:依款爆栗无得拣双并好浓栗米味,好多好多粟粉,意外地竟然系带甜,仲有粟米块。炸鸡外皮系脆𠮶种👍🏻老实讲 炸鸡肉质感唔错,但呢只味道只能说有啲得意 可能传统甜辣味酱油味𠮶啲会好食啲🤣.韩式烤猪肉石锅拌饭 $138石锅饭有蔬菜/烤猪/烤牛,猪肉份量都多,最紧要有饭焦😆捞埋韩式辣酱好食.黑芝芝波 $58/5件有原味/爆粟味,不过真系要趁热食,一冻左就会变淋同油。热辣辣食嘅时候真系外皮香脆,芝士有拉丝效果,好明显黑糖味.西柚梳打 $28叫咗杯饮品,几清新 唔甜!

.corn-so amazing 炸鸡 $228

.韩式烤猪肉石锅拌饭 $138

.黑芝芝波 $58/5件

.西柚梳打 $28
叫咗杯饮品,几清新 唔甜!