# 云南小锅米线 (葵涌)📍 葵涌梨木道112号葵宝大厦地下5号舖一直系 #米线关注组 头5名嘅纪录保持者小锅米线(小辣)|$49-腩肉-鸡丝小锅米线(小辣)|$57-螺旋藻-猪红-肥牛🌸非专业食评🌸原来猪软骨同炸酱都系必嗌我一定要再食多次!!!(呢张系我真系好快又去食多次的图🤣🤣👇🏻👇🏻)鸡丝系必嗌!真心!唔嗌会后悔!好似唔洗钱咁 比一大堆鸡丝你真系好幼的一丝丝 但好大堆 又好吸汤每啖都好满足🤤🤤🤤腩肉系簿切𠮶种 少脂肪啲唔同我平时食开𠮶啲厚切腩肉不过都好好食螺旋藻都系必嗌~~呢样佢又系会比极多你~~🤤🤤🤤🤤🤤个汤又好好味好多甜甜肉碎酸酸甜甜 够辣 (酸辣米线黎讲 都真系算比较唔油)真系极饱 但都会好想饮落去个米线!真心!100分!系爽口弹牙嘅质感🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤等候时间:星期日7点左右到 2位等左15分钟左右就有位((惊喜不过食物就等左好耐((都等左半个钟温馨提示:同埋疫情期间 8点半就唔再入客个场都有啲热 唔太感受到冷气秋冬天去可能好啲~环境都好隔摄 好偏僻 荒原10里得个好早关嘅石X商场系有冷气~~如果去到时 佢截左冇得入嘅话都几惨~(附近系真心唔知有咩好食,揾得黎其他舖都l
# 云南小锅米线 (葵涌)
📍 葵涌梨木道112号葵宝大厦地下5号舖

-猪红
-肥牛

🌸非专业食评🌸

原来猪软骨同炸酱都系必嗌
我一定要再食多次!!!
(呢张系我真系好快又去食多次的图🤣🤣👇🏻👇🏻)

鸡丝系必嗌!真心!唔嗌会后悔!
好似唔洗钱咁 比一大堆鸡丝你
真系好幼的一丝丝 但好大堆 又好吸汤
每啖都好满足🤤🤤🤤

腩肉系簿切𠮶种 少脂肪啲
唔同我平时食开𠮶啲厚切腩肉
不过都好好食

螺旋藻都系必嗌~~
呢样佢又系会比极多你~~
🤤🤤🤤🤤🤤

个汤又好好味
好多甜甜肉碎
酸酸甜甜 够辣
(酸辣米线黎讲 都真系算比较唔油)
真系极饱 但都会好想饮落去

个米线!真心!100分!
系爽口弹牙嘅质感

不过食物就等左好耐((都等左半个钟

温馨提示:
同埋疫情期间 8点半就唔再入客
个场都有啲热 唔太感受到冷气
秋冬天去可能好啲~
如果去到时 佢截左冇得入嘅话
都几惨~(附近系真心唔知有咩好食,揾得黎其他舖都last order, 所以真心唔好太夜去)

花花推荐指数(5只🌸最高):
🌸🌸🌸🌸🌸