招聘中
薪金面议
11天前
已经听左好耐呢间寿司店,不过一直都无念住帮衬,最主要系因为佢出名排队排长龙。之前最近一间都要去到蓝田,所以就算揾食朋友个个赞点样抵法,点样好食,始终都系无咁既冲劲去试。而家坑口终于都开喇,近近地就决定衬住平日放假去攞飞,试一试同考验下我地一家既耐性喇😂😂我12:43分去攞飞,飞号354,而当时系岩岩叫紧222号。仲要等成百几张飞,梗系去行下街先喇,download左佢apps check住。最后等左个半钟左右,终于到我地喇。👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻(其实都系行住街等啫🤪🤪)一家三口坐卡位,够阔落又有privacy,真系舒服😍😍😍😍。佢可以攞回转既寿司或者系平板度order,不过平板每次最多只可以叫四碟。佢既寿司都普遍厚身大件,望落有啲吸引啲,有啲卖相就麻麻地。所以下边某啲无咁吸引既寿司就系心急无望真身就系平板度叫左既。前:厚切三文鱼$17🥢🥢🥢🥢后:炙烧芝士鲜虾$12🥢🥢🥢🥢卷物都系一分钱一分货,但普遍味道都算唔错既,只系成日撞到好似系头头尾尾无左一忽咁,刹左少少风景啫。🥲🥲🥲左下:细细粒板既牛油果炸虾卷$12🥢🥢🥢上:极巨大既特大虎虾天妇罗卷$27🥢🥢🥢🥢右下:三文鱼牛油果卷$22🥢🥢🥢

前:厚切三文鱼$17🥢🥢🥢🥢
后:炙烧芝士鲜虾$12🥢🥢🥢🥢

左下:细细粒板既牛油果炸虾卷$12🥢🥢🥢
上:极巨大既特大虎虾天妇罗卷$27🥢🥢🥢🥢
右下:三文鱼牛油果卷$22🥢🥢🥢🥢🥢(好味,超推介)

左上:长鳍吞牙鱼$12🥢🥢🥢唔错
左下:赤虾$12🥢🥢🥢🥢系回转度望到超级巨型,忍唔住一人一只,好味
右上:松叶蟹军舰$17🥢🥢麻麻地😔紫菜唔脆既😔(所以我哋亦无再叫其他军舰)不过蟹肉蟹膏都保持水准。
右下:海螺双味$22🥢🥢🥢🥢🥢爽,爽,爽,够咬口,口感一流,钟意食贝类爽口既朋友就岩晒

前:油甘鱼$17 两件🥢🥢🥢🥢🥢好厚切啖啖肉,忍唔住要影个侧面,佢呢度无油甘鱼腩,如果唔系一定会试。😋😋😋
后:特选大吞牙鱼腩$27 🥢🥢卖相系一流,够厚切,一啖塞满口个下劲满足,咬落油份渗出,香滑好味,但失望既系切鱼既处理得唔好,里面仲有大量既筋😔😔😔食到满口都系渣🥲🥲🥲🥲浪费左添。有渣既真系唔会再考虑叫啰。

佢menu仲有好多$12碟既选择,不过太赶都无试到。以呢个价钱黎讲佢既寿司系吸引既,厚身大件,望住回转寿司件件都想食,如果下次夹岩时间行街买野都可以再黎一试。今次承惠$259~