2023-03-08
又到露营季节喇喂!⛺️虽然呢排开始有啲冻…☃️咁就一于嚟个室内camping先啦 都一样有feel!🔥 Bookmark咗呢间喺 K11 Art Mall 嘅餐厅好耐 终于有机会一试!💖◍「烧肉拼盘」🥩 $378先嚟一个烧肉拼盘先啦 猪牛鸡咩都有啲 咁就可以每款都试吓😋牛已经包咗有牛肋肉、牛胸腹同牛舌 份量好足!另外鸡腿肉质素都好唔错呢🤩肉质好嫩滑😋◍「薄切香葱牛舌」👅 $88由于太喜欢牛舌嘅关系 所以特别追加多一个牛舌 仲有得拣苹果味噌口味呢🍎食落好refreshing!🌿◍「月见酱烧饭团」🍙 $38趁烧紧肉未有得食嘅时候就叫咗个熟食烧饭团 捞埋蛋黄一齐食 脆卜卜好味道呢!😋◍「蒲烧鳗鱼件」🐟 $108大推呢个鳗鱼 食落劲新鲜一叫都唔腥🥹店员提示我哋要先烧左个鱼皮先 咁就可以食到外脆内软嘅鳗鱼!🫶◍「蒜蓉牛油本菇」🧈 $38烧肉一定要食牛油菇 直接将锡纸放上炉度烧十分方便☺️◍「味噌蟹肉甲罗烧」🦀 $88海鲜控一定要食埋呢个甲罗烧 烧香咗嘅蟹肉蟹膏绝对冇得输!❤️🔥📍火土烧肉 (尖沙咀)尖沙咀河内道18号K11 Art Mall3楼314号舖
◍「烧肉拼盘」🥩 $378
◍「薄切香葱牛舌」👅 $88
◍「月见酱烧饭团」🍙 $38
◍「蒲烧鳗鱼件」🐟 $108
◍「蒜蓉牛油本菇」🧈 $38
烧肉一定要食牛油菇 直接将锡纸放上炉度烧十分方便☺️
◍「味噌蟹肉甲罗烧」🦀 $88
📍火土烧肉 (尖沙咀)
尖沙咀河内道18号K11 Art Mall3楼314号舖