因缘际会,缘份之间永远存在住一度隔膜。当我想捉住佢,佢却会避开我;当我想放低佢,佢又会系你身边,擦身而过。上帝…求你比个答案我,究竟系呢个时侯,我最爱的菜你在那里呀?无错,就系我期待而久既日式小店「Katsumoto」啦!以主打和牛三文治起家,作为食物焚化炉要捧场就基本咖啦!👇📌S A N D O -▪ W A G Y U - $298▪ C L A S S I C -$148▫ 一试人气招牌菜「M6和牛·三文治」表面既面包吸收哂里面和牛既油香,一咬落和牛质感软腍,肉味比传统和牛更香甜,油香十足;而另一款经典「北海道猪扒·三文治」里面既猪扒炸得非常松脆,唔会好易散开,加埋tonkatsu sauce、mayo,口感非常丰富,唔错。📌CHICKEN KARAAGE · MONDAY - $288/Head▪ CHICKEN · KARAAGE - ▫ 逢亲星期一,蒲又蒲完…工又要返,自然酒吧人气都少d,唔紧要,逢星期一就有呢个all you can drink环节。只需要点一款小食,之后所有指定Highball都系任饮!呢个「日式·唐扬炸鸡」即叫即炸,鸡肉香脆惹味,咬落嫩滑多汁,用黎送酒
因缘际会,缘份之间永远存在住一度隔膜。当我想捉住佢,

佢却会避开我;当我想放低佢,佢又会系你身边,擦身而过。

三文治起家,作为食物焚化炉要捧场就基本咖啦!👇

📌S A N D O -
W A G Y U - $298
C L A S S I C -$148

Wagyu Sando

北海道猪扒·三文治」里面既猪扒炸得非常松脆,唔会好易散开,
加埋tonkatsu saucemayo,口感非常丰富,唔错。

CHICKEN · KARAAGE -

CHICKEN · KARAAGE

鸡肉香脆惹味,咬落嫩滑多汁,用黎送酒认真一流!

📌C O C K T A I L S -
OCHA · NOJIKAN - $88

SHISO · RYOUSHI - $98
SHISO · RYOUSHI

▫ 呢到仲有一系列Cocktail比你打卡,第一杯「Ocha·Nojikan
gin做底,加上伯爵茶新鲜迷迭香、三种唔同种类既柑橘混合制成,

饮落清新香甜,on top加埋tonic,好易入口;另一杯酒味较重身既
OCHA · NOJIKAN

Shiso·Ryoushi」利用烟熏过既苹果木碎whiskey
rum更加带出,配搭苦艾酒,有另一番风味。
2021-07-19
等候时间
15 分钟 (堂食)
  • Classic Sando