5天前
🥣 酥皮汤酥皮汤即叫即制,金黄色既表面香喷喷既牛油香,未食都觉得邪恶,酥皮沾埋蘑菇汤一齐食就更加好味。😈🍟 薯条薯条新鲜热辣炸到金黄色,咬落外脆内软,仲可以落沾少少茄汁食,正。👍🏻🥩 美国prime肉眼扒8安士($258)上台时,牛扒会放在已烧热的平铁板上,煎香两边既同时不但能够控制牛扒烹调适合自己的熟成度而且热辣辣嘅温度能够锁住牛扒嘅肉汁,之后加上少许海盐,黑椒,迷迭香草及自选牛油,Prime 肉眼扒油脂分布平均且肉质柔软,肉味较浓煎落真系惹味。😋🥩 美国牛柳8安士 ($158)牛柳其实系牛既最嫩部位之一,牛柳会煎香表面放上平铁板上上台,由于牛柳比较厚身都建议先切细少少再放上铁板上烧,如果以肉眼和牛柳比较,两种肉味都浓郁,不过牛柳软腍度就略胜一筹,由于牛柳既脂肪比例较少,所以食落口感较细腻,当然小编就极力推介呢款啦。😍
🍟 薯条
🥩 美国prime肉眼扒8安士($258)
🥩 美国牛柳8安士 ($158)