我哋抢到呢个赏你住套票系因为3/4星酒店比较平靓正,又易抢😂我哋订星期六/日只需补$588就包一晚住宿连3餐😋有自助早餐、自助午餐同法式下午茶,全部在大堂个Walter Bistro食😋Check in 当日就即刻食咗佢哋个自助午餐先,因为系假日入住,全部野食都任拎任饮任食~场地不大但多人,可惜食物种类唔多,而味道都无咩惊喜,有Cold Cut 沙律Bar、少量海鲜,有果汁、咖啡、茶任饮🍹甜品区有好多种类甜品同生果,有寿司Bar但无鱼生🍣熟食区有几款俾大家拣,有炒饭、炒面、蒸鱼、炸鸡翼⋯最搞笑竟然有咖哩猪皮鱼蛋萝卜😂成餐最好味系猪皮😅仲有面包区、老火汤咁⋯咩都试啲,都可饱到上心口嘅~不过上网睇到闲日系半自助餐可拣一样主食,好似吸引啲🥲第2日朝早都系呢度食自助早餐,都系果啲野食,一般自助早餐有嘅野都叫有,沙律Bar、饮品区、熟食区、甜品区同生果⋯但就无Made to order即时制作的熟食,食少少野加几杯野饮都好饱肚😋食完连个Lunch都唔使食就番上房休息到3点Check out,等食今次嘅主角「仲夏法式下午茶🍰」,食食食⋯欲知后事如何且听下回分享😂***酒店🏨及生活体验均为自费活动☺️

***酒店🏨及生活体验均为自费活动☺️