2023-05-25 725 浏览
当你从time square 行去SOGO过马路嘅时候,可能都会留意到「阿拉丁」🤪无错,LadyB 今日终于有机会去试吓佢。唔知点解,呢度好有「阿飞正传」既感觉,可能因为佢用祖母绿嘅绿色墙💚🙂咁啱安排坐系面向time square 嘅窗,个view 几正,仲可以睇到大电视😆言归正传,食物方面:🫓Naan bread: 好正!有咬口,有厚度,软硬适中。🥘咖喱羊:少少羊膻味,啱啱好。咖喱偏酸。可能系要就番一般食客嘅口味,所以唔系特别辣。咖喱质地偏水状,蘸点naan bread 有困难。🥭芒果乳酸:感觉净系得mango purée, 有多啲乳酸会好啲。午餐一般$65,芒果乳酸另加$18。后记:位置系唐楼2楼,要行楼梯,成果感觉真系好阿飞正传。后记2: 可能怀旧,通风系统都系怀旧,成间餐厅充满印度咖喱香料味同肉味,有洁癖嘅朋友仔要注意哦。

言归正传,食物方面:

🫓Naan bread: 好正!有咬口,有厚度,软硬适中。

午餐一般$65,芒果乳酸另加$18。

后记:位置系唐楼2楼,要行楼梯,成果感觉真系好阿飞正传。