2021-09-09
话说我成个JOOX 得一首韩国歌🤫就系几年前「韩」流袭港,疯魔到万千少女少妇追星既BigBang果首eyes nose lips🤪次次听到都不自觉un两野🤣🤣🤣🤣今晚嚟到呢度我都一路食一路un 🤣🐷铁板韩式炒五花肉 $238😳热焫焫又大大份,大量薄切五花肉及海量配菜包括洋葱泡菜蒜粒,意外地仲有非常烟韧既年糕,我唔食得辣但都食到,味道偏甜但好惹味😋贴心地有新鲜生菜提供,即刻能够减轻下五花肉既重口味!由于太大镬🤣我地额外+$15要多份生菜,包住一齐食真心好唔错!🐤蜂蜜黄油炸鸡(半份) $130好彩叫左半份!五大旧无骨鸡件啖啖肉,不过其实我钟意有骨,可以「选」下呀嘛🤗鸡件炸皮唔厚,拎上手好干身,炸得几香脆之余,肉质仲好鲜嫩,我钟意点附上既蜂蜜芥末酱多过酸奶油😌🦐海鲜煎饼 $140我认为食韩国菜系必叫既😳每啖都食到海鲜粒同韭菜大葱等,热辣辣煎起劲香脆可口!唔使点任何汁酱已经好好味,而且我觉得冇Outdark 咁油腻tim😝🦑原只筒鱿鱼海鲜炸酱面 $158职员会系你面前剪开成只鱿鱼,方便进食,应该大家都好怕食到韧既鱿鱼🤣但呢到鱿鱼一啲都唔韧!!炸过后好香口,仲有大大小小既青口同蚬,相当丰富。我第
🐷铁板韩式炒五花肉 $238
🐤蜂蜜黄油炸鸡(半份) $130
🦐海鲜煎饼 $140
🦑原只筒鱿鱼海鲜炸酱面 $158
职员会系你面前剪开成只鱿鱼,方便进食,应该大家都好怕食到韧既鱿鱼🤣但呢到鱿鱼一啲都唔韧!!炸过后好香口,仲有大大小小既青口同蚬,相当丰富。我第一次食炸酱面,原来几好食😋好多酱又惹味,系一个唔错既尝试🤩