2024-04-23
主打嘅系一餐就有靓靓嘅牛肉同美味养生嘅汤底!🤗相马滋补花胶鸡汤第一睇到相马滋补花胶鸡汤,我心里已经嘅声音话:呢个汤应该会好养生嘅!🌟果然,一尝先知,一饮落去嘅感觉真系好rich!😋汤底满满嘅都系好滋润好养生嘅花胶,而且佢们越煮汤底越有味,真系非常值得试吓!👏极尚龙虾蒸海鲜其实相马日式火锅做龙虾嘅手艺真系好出色,你会好难找到其他火锅店做得咁好!😆口感丰富而又甜美,令你想再多食几口,绝对系必试嘅一款菜式!👍美国特选牛肩胛我哋黎到第一个前菜,美国特选牛肩胛, 哇!, 实在太肚饿,点食都系要快点先! 😄牛角储得好活泼,微炸,金黄酥脆,简直开胃!👌芝士龙虾汤茶碗蒸你有冇见过茶碗蒸嘅名入面都含浸龙虾呢?🤪我哋居然就见识到呢种新鲜嘅烹调方式喇!味道同平时煮嘅区别唔大,但系芝士同龙虾嘅搭配更系一级棒!优质鸡腿肉再然后嚟就系我哋嘅重头戏啦!💃优质鸡腿肉真正好食到一个极点!食落去嘅鸡肉味实在太香了,连汁嘅都可以话系绝美!一试即知,唔驶任何嘢加料,已经好满足!😌😉以上就系我今日激推嘅几款菜式,虽然我只系分享咗一部分,但相信更多美味仍然等紧你去尝试!下次再见!👋
相马滋补花胶鸡汤
第一睇到相马滋补花胶鸡汤,我心里已经嘅声音话:呢个汤应该会好养生嘅!🌟果然,一尝先知,一饮落去嘅感觉真系好rich!😋汤底满满嘅都系好滋润好养生嘅花胶,而且佢们越煮汤底越有味,真系非常值得试吓!👏 极尚龙虾蒸海鲜
其实相马日式火锅做龙虾嘅手艺真系好出色,你会好难找到其他火锅店做得咁好!😆口感丰富而又甜美,令你想再多食几口,绝对系必试嘅一款菜式!👍 美国特选牛肩胛
我哋黎到第一个前菜,美国特选牛肩胛, 哇!, 实在太肚饿,点食都系要快点先! 😄牛角储得好活泼,微炸,金黄酥脆,简直开胃!👌 芝士龙虾汤茶碗蒸
你有冇见过茶碗蒸嘅名入面都含浸龙虾呢?🤪我哋居然就见识到呢种新鲜嘅烹调方式喇!味道同平时煮嘅区别唔大,但系芝士同龙虾嘅搭配更系一级棒! 优质鸡腿肉