2023最后一餐omakase就拣左去榊原食🤩价钱唔贵,$1380就有19道菜,好在有预先订座,今晚都几多人食,可能年尾大家都想食豪d🙈全程师傅都有同我地交流,会讲解食材,气氛唔会好拘谨,店员服务都唔错💯以下几款我系特别推介,令人回味😆👉🏻香箱蟹:冇谂过呢个价钱都有香箱蟹食,仲要系劲多膏😍摆盘靓又好食!👉🏻沙甸鱼:和食料理系烧沙甸鱼,本身我都怕腥,但完全冇呢个问题👍🏻最后食净条骨👉🏻 和牛寿司:雪花纹真系不得了🤤口感好滑好软腍,有别于韩式加好多麻油同调味,遮盖牛本身鲜甜👉🏻白虾寿司:好奢华既感觉🤑富山白虾虽然细只,但好甜带少少黏口👉🏻 𫚕鱼寿司:师傅攞左成条熟成𫚕鱼出黎🐟好大条好肥美,油脂丰腴,肉质结实,唔多地方有得食👉🏻海胆寿司:师傅劲大方,份量绝不手软,叠上两层海胆,放在青瓜上,满满甘甜滋味,真系好幸福😋👉🏻重头戏:对我而言系甜品个part!就系士多啤梨天妇罗🍓完全冇谂过有呢个配搭,炸纸好薄,食落唔觉好油,加埋炼奶更加香甜美味🥰

以下几款我系特别推介,令人回味😆

2023-12-29