同朋友试左间名叫「HeSheEat」嘅西式餐厅。价钱公道得黎又够抵食,绝对性价比高,我同我嘅朋友就系钟意嚟呢度👍🏽▶️月见烧牛肉丼◀️先系呢碗烧牛肉丼,牛肉煮得啱,好juicy,芝士同埋蛋浓浓的味道完全衬托到牛肉嘅风味,好食到无得输👍🏽。▶️烤鱿鱼香辣墨汁扁意粉◀️再嚟就系烤鱿鱼香辣墨汁扁意粉,真系好食,鱿鱼烤得外脆内嫩,酱汁同意粉完美结合,实在系一试难忘😋。▶️宇治抹茶士多啤梨鲜奶配抹茶雪糕◀️最后,就喺呢个甜品出色,奶同抹茶嘅味道绝配,再加上新鲜嘅士多啤梨,味道恰到好处,真系太美妙。唔试对唔住自己,5星推介👍🏽。「HeSheEat」,嚟到旺角食西式下午茶,真系无得输,价钱实惠份量足,我同朋友都好满意❤。
▶️月见烧牛肉丼◀️
▶️烤鱿鱼香辣墨汁扁意粉◀️