坐得office太耐,有时想伸展下筋骨,都要揾个适合既时机咖!咦…「I Leisure」就主打秘制马拉辣汁海鲜袋?原来想shake得开心,唔洗净系shake薯条既。将打卡配搭海鲜袋打成一片,自此尘世也会被爱顷刻感染。👇📌SHAKE SHAKE · MENU - ▪ Platter B - $558(Choose 5 Options) ▫ 要尽情shake爆佢,呢个招牌菜「SHAKE SHAKE·海鲜袋拼盘」应该满足唔少海鲜控,拼盘可以自由按喜好拣自己钟意既海鲜。我拣左分别鲍鱼、海虾、青口、扇贝、大蚬;每一款海鲜都吸收哂餐厅独创既马来西亚特色辣汁,我最钟意佢地个大蚬同埋扇贝,食落有咬口爽弹,又有鲜甜味,加上辣得黎又够哂入味,份量亦够两个人食;连埋粟米、肠仔呢d配料,相当抵食!📌A D D I T I O N A L - ▪ C r a w f i s h - ▫ 另外原来嗌够500蚊而家仲会送返个「麻辣·小龙虾」,大量既香料早已渗透哂系虾肉里面,一入口辣劲够突出,肉质爽甜,送酒一流。📌S N A C K S -▪ Fried Pork Knuckles - $198▫ 另一酒吧小食又点少
唔洗净系shake薯条既。将打卡配搭海鲜袋打成一片,
自此尘世也会被爱顷刻感染。👇
📌SHAKE SHAKE · MENU -
SHAKE SHAKE·海鲜袋拼盘
应该满足唔少海鲜控,拼盘可以自由按喜好拣自己钟意既海鲜。
我拣左分别鲍鱼海虾青口扇贝大蚬;每一款海鲜都吸收哂
SHAKE SHAKE·海鲜袋拼盘
餐厅独创既马来西亚特色辣汁,我最钟意佢地个大蚬同埋扇贝
食落有咬口爽弹,又有鲜甜味,加上辣得黎又够哂入味,
份量亦够两个人食;连埋粟米肠仔呢d配料,相当抵食!
📌A D D I T I O N A L -
C r a w f i s h -
▫ 另外原来嗌够500蚊而家仲会送返个「麻辣·小龙虾」,
大量既香料早已渗透哂系虾肉里面,一入口辣劲够突出,
麻辣·小龙虾
肉质爽甜,送酒一流。
📌S N A C K S -
▪ Fried Pork Knuckles - $198
德国·猪手
▫ 另一酒吧小食又点少得最经典既「德国·猪手」,师傅上枱果阵已经
帮我地切件上,够细心抵赞;而食落外皮焗到非常脆口,又唔会太厚,
德国·猪手
口感卜卜脆;加埋里面肉完全唔干,配搭芥末酱,浓而不腻,唔错。
2021-08-11