周围揾食,呢间泰国餐厅真系『泰』好食。有金黄色嘅舒适座椅,灯光柔和,我地每一次去食都有一种到左泰国嘅感觉 😋。不嬲都要点嘅网皮春卷,脆口香脆咬落去就听到『爽爽』声,加上里面酥炸嘅蔬菜肉丝,味道一流。香叶肉碎炒饭泰式风味十足,系我同男朋友最钟意嘅一款。🥘🥗 肉碎鲜美有嚼劲,香叶味道独特,加上炒饭滑润不干。😍食完头盘,当然少不了一道主菜,泰式马拉盏炒通菜,每一口都有𠮶种独特嘅马拉盏风味,通菜嘅爽脆口感令佢更增添几分特色。🍲🌿呢度厨师嘅手艺实在令人惊讶,啲食物份量足同埋口感正,每一道菜都味道丰富且层次分明,香、辣、酸、甜各种口味齐全,每次试都会有新惊喜。最后结束呢顿泰餐,只能用完美呢两个字形容。👌👌

最后结束呢顿泰餐,只能用完美呢两个字形容。👌👌