👩🏻‍❤️‍👨🏻:⭐️⭐️⭐️⭐️最近🤵🏻‍♂️个个星期六要返学进修,👰🏻‍♀️就趁呢啲时间去做自己嘢同扮靓靓。今日出咗去又一城整头发,去嘅时候比较赶,中午时段间间餐厅都排长龙,唯有饿住咁整头发啦。整完之后四点几,饿到不得了,见隔离金色不如帰系米芝莲餐厅,难得等候人潮散咗,就马上去试吓。其实👰🏻‍♀️超怕一个人食饭,本来见到门口有吧台单丁位,好似比较容易接受,就鼓起勇气一试。点知俾侍应安排去坐卡位😂,不过实在太肚饿,同埋其实坐得几舒服,隐蔽度又够高,所以都成功克服到。👰🏻‍♀️贝汁酱油拉面 $128 +溏心蛋 (+$15)👰🏻‍♀️好欣赏佢个汤底超级够热,成个肚暖哂,有种幸福嘅感觉。闻到黑松露酱同牛肝菌油香味相当突出,食落口,三重汤底(蚬汤,猪骨清汤同鱼清汤)当中嘅蚬味同猪骨味都几出,三层肉同叉烧都好香口。溏心蛋系另上嘅,味道不过不失。拉面份量唔大,呢个价钱系比较贵嘅,不过喺肚饿嘅时候,一碗好食嘅拉面实在有令人难以抗拒嘅魔力。IG@eateat.couple
👩🏻‍❤️‍👨🏻:⭐️⭐️⭐️⭐️

👰🏻‍♀️贝汁酱油拉面 $128 +溏心蛋 (+$15)
贝汁酱油拉面

IG@eateat.couple
2022-09-10
$157.3 (下午茶)
贝汁酱油拉面