上次介绍完廿一堂 ,一于讲埋开系佢隔离嘅扬食屋😤点餐模式一样都系先俾钱再入座,唔同嘅系扬食屋有送餐服务😂餐厅环境好似日本嘅家庭餐厅🍽类似萨莉亚嘅果种装修风格~猪扒肉质紧实 炸粉唔会好厚,只系略嫌炸得硬咗啲 唔够酥脆🧐蛋就生熟程度啱啱好 非常嫩滑🍳咖喱汁就偏日式咖哩,唔辣而且带甜味🍛值得赞嘅系里面嘅饭系连埋野菌一齐炒🍄口感更加丰富 有惊喜到😳不过小编果次试就觉得个饭唔够热,扣少少分🤥跟餐送大福同一杯嘢饮而且有几款可以拣 算系有啲选择,小编就拣咗苹果汁🍎个人觉得味道太甜。以中环地段食蛋包饭,呢个价钱算可以接受👌🏻无时间慢慢叹cafe但又唔想食太颓嘅话可以试下,但系论性价比就及唔上隔离廿一堂啦🤔🌟 吉列猪扒五目蛋包饭 ($74)味道:🌕🌕🌕🌗🌑环境:🌕🌕🌕🌑🌑价钱:🌕🌕🌕🌗🌑

🌟 吉列猪扒五目蛋包饭 ($74)

味道:🌕🌕🌕🌗🌑
环境:🌕🌕🌕🌑🌑