餐厅: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
资讯:

2024-05-15 1456 浏览
【中西区】【疯狂小面】同皮蛋哥特登走入中环试一间四川嘢,主要系因为见到有其他 foodie 介绍过觉得几吸引,之后又听讲佢哋几隐蔽,呢啲餐厅就更加引起我嘅好奇心。去到发现原来佢哋个门口真系几难揾,一个唔小心就好容易错过咗。佢哋系喺一幢商业大厦里面,要上楼嘅。入到去见到装修都好靓,好有古代中国风味。我哋都系叫佢嘅套餐组合,皮蛋哥试 $87 嘅「A+B套餐组合」疯狂大排面套餐,有「疯狂大排面」,仲加 $9 要咗「卤蛋」,各加 $14 要埋「牛舌」同「肥肠」,配「乌梅汁(常温)」,佢就话好食,面同𩠌都正。我就试 $109 嘅「A+B+C+D套餐」,个疯狂豌杂面套餐里面有「疯狂豌杂面」配「乌梅汁 (常温)」,仲有小食「泡椒凤爪」同甜品「成都老冰粉」,几样嘢都好有特色好好味,尤其个面底令我非常难忘,杯嘢饮都唔错。埋单 $256,食到咁多特色嘢,唔算贵。。。(地址:中环士丹利街66-72号佳德商业大厦1楼)@crazynoodles.hk#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #food #instafood #globaleats #desse

(地址:中环士丹利街66-72号佳德商业大厦1楼)

@crazynoodles.hk

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #food #instafood #globaleats #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am中西区 #中环 #香港 #疯狂小面 #疯狂大排面套餐 #疯狂大排面 #卤蛋 #牛舌 #肥肠 #乌梅汁 #疯狂豌杂面套餐 #疯狂豌杂面 #泡椒凤爪 #成都老冰粉 #1am1387 #1ambackup
2024-05-13