2022-01-19
古语有云:大明养小明,咁边个养大明呢😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂讲笑呢间野自从宋皇台站开左个人流就冇少过🧒👦🏻👧🏻🧑👭🧑🤝🧑💏💑👨👩👦👨👩👦👨👩👧👨👩👧👦👨👩👦👦👨👩👧👧👨👦👨👦👦👨👧👨👧👦👨👧👧👩👧👦👨👧👧👨👦👩👦👨👦👨👧👦👨👩👦👨👩👧👧👨👩👦🧑🤝🧑👨👩👧👨👩👦💑👬👪👫🏻次次行埋去人仲多过花墟咁😂今次天时地利人和再加埋政府赞助😂😂终于俾我入到去会佢一会了👍🏻其实个装修似系𠮶啲古迹翻新计划𠮶类姐系药房改装𠮶啲🏥有啲Vintage feel我觉得都唔错啲野食其实佢地都几有心🥳🥳就讲第一个吖👨🏻🏫👨🏻🏫👨🏻🏫嗱食过用油煎(烤)嘅Sour dough未吖😎😂有啲新奇但系味道又唔差㖞有啲惊喜嘅系佢仲有个egg Benedict to my surprise 😮而家越来越少见到仲真系整得唔错👍🏻🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘最后𠮶个意粉🌛🌜☀️🌝🌞⭐🌙🌟隆重推介腐乳带子意粉😲你俾我我真系打穿个脑都谂唔出揾腐乳配意粉但佢又配得唔odd呢下好野啡其实都几好饮个人推荐Dirty Coffee都几有层次☕有缘有时间可以一试喔🤓
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
啡其实都几好饮
个人推荐Dirty Coffee
都几有层次☕
有缘有时间可以一试喔🤓
#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔觅食 #食物 #hongkong #hk #食家 #食评 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious
#cafe #chill #netflixandchill #南角 #打卡热点 #腐乳 #alldaybreakfast #eggbenedict #复古 #vintage #oldfashion #fusion