6天前
餐厅位于浸会医院同浸会大学附近👍🏻BU人有福了😈餐厅主要系做外卖生意~都会有几张露天座位✨1️⃣【汉间双层安格斯牛堡】 $89包咬落松软香口😙配料有芝士、羽衣甘蓝、以及自制的酱汁汉间酱😉再配上两块好厚既手工制作的安格斯牛饼🐂咬落Juicy🤩大满足!2️⃣【山葵虾堡】 $89虾堡非常惊喜🤩配料有芝士、生菜、山葵牛油果酱以及自家制虾饼😝 虾饼非常弹牙,又食得出虾肉🍤食落非常清新!层次感颇多😍估唔到wasabi配汉堡咁perfect match✨钟意食wasabi既朋友一定要尝试😚3️⃣【虾 牛油果 柚子沙律🥗】 $99沙律有虾仁、牛油果、柚子、车厘茄同杂菜👍🏻份量大大兜!配上自家制柚子酱!食落好refresh😁健康之选!大推沙律🥰👉🏻加配套餐+22 【薯条🍟+汽水🥤】推荐大家呢一个套餐set👍🏻薯条系原切薯条 会有埋薯仔皮😉每一条都炸到金黄酥脆😋食落好香口!👉🏻加配套餐+30 【鸡翼+汽水】鸡翼都炸得好惹味,咬落酥脆😚👉🏻转【橙汁菠萝柠檬梳打】 (跟餐饮品可减$10)梳打配burger一直系我首选!超爽!😻饮品酸甜!解腻之选!✨✨🌟餐厅有好多特色饮品😎建议大家可以加钱转呢个特饮✨📍汉间 Burger
1️⃣【汉间双层安格斯牛堡】 $89
2️⃣【山葵虾堡】 $89
3️⃣【虾 牛油果 柚子沙律🥗】 $99
👉🏻加配套餐+22 【薯条🍟+汽水🥤】
👉🏻加配套餐+30 【鸡翼+汽水】
鸡翼都炸得好惹味,咬落酥脆😚
👉🏻转【橙汁菠萝柠檬梳打】 (跟餐饮品可减$10)
🌟餐厅有好多特色饮品😎建议大家可以加钱转呢个特饮✨
📍汉间 Burger Kan
九龙塘联合道320号建新中心地下19号舖
#汉堡 #burger #约会餐厅 #香港美食 #香港必食 #九龙塘美食 #九龙塘 #游客推荐 #香港打卡 #香港美食指南 #香港美食日记 #香港十八区 #hongkong #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodlover #foodiehk #852food #hongkongfoodie #foodhk