2022-07-16 147 浏览
唔知lucky定唔lucky😂我又有得坐最舒服嘅卡位! 但冇得坐喺靓靓花海下面同美人共进晚餐😗不过有靓人同埋靓嘢食~已经够IG-able🥳<<Lucky’s 西日小食拼盘>>($208)唔止好多种类好多元化,色彩仲好缤纷! 未食已经心心眼,胃口大开😍🥭芒果蟹肉挞就最啱我超甜嘅芒果肉同咸香味浓嘅蟹肉,味道好有层次之余…果肉上面嘅三文鱼子,一咬就咇晒啲汁出嚟! 挞底又香又脆! 估唔到细细一啖有咁多惊喜🙌🏻🥑带子牛油果他他就同佢啱啱相反粒带子大到我哋切开四啖,慢慢尝鲜😋酸酸哋嘅牛油果他他好醒胃🤟🏻芝麻鸡翼同唐扬鱿鱼都好深得我心🫶🏻特别喜欢唐扬鱿鱼嘅炸皮唔厚,酥脆弹牙🐙如果鸡翼再多两只就好喇!而家一人一只,到喉唔到肺🤭什菜杯配酸忌廉就….即系有唔多款嘅蔬菜条,原汁原味,俾你点忌廉食~ 另类沙律😂🥗<<安格斯至尊薄饼>>($158)手工饼底烟韧有嚼感🍕批底满布微酸嘅番茄酱,中和芝士嘅油腻感!安格斯以肉碎形态铺满批面,配埋火箭菜,非常丰富!我哋嗌得唔多嘢食,但系个pizza咁大~我哋都食唔晒🫣🫣
唔知lucky定唔lucky😂
不过有靓人同埋靓嘢食~
已经够IG-able🥳
Lucky’s 西日小食拼盘

<<Lucky’s 西日小食拼盘>>($208)
🥭芒果蟹肉挞就最啱我
超甜嘅芒果肉同咸香味浓嘅蟹肉,味道好有层次之余…

🥑带子牛油果他他就同佢啱啱相反
粒带子大到我哋切开四啖,慢慢尝鲜😋
酸酸哋嘅牛油果他他好醒胃🤟🏻

芝麻鸡翼同唐扬鱿鱼都好深得我心🫶🏻
特别喜欢唐扬鱿鱼嘅炸皮唔厚,酥脆弹牙🐙
如果鸡翼再多两只就好喇!
而家一人一只,到喉唔到肺🤭

什菜杯配酸忌廉就….
安格斯至尊薄饼

<<安格斯至尊薄饼>>($158)
手工饼底烟韧有嚼感🍕
批底满布微酸嘅番茄酱,中和芝士嘅油腻感!
安格斯以肉碎形态铺满批面,配埋火箭菜,非常丰富!
我哋嗌得唔多嘢食,但系个pizza咁大~
我哋都食唔晒🫣🫣
2022-07-04