招聘中
$16,000-$18,000
月薪 (面议)

火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
最chill的室内Glamping!唔使拎住咁多野去郊外bbq,唔使透火又唔使开营,平时放工揾餐厅chill chill 地放下空,仲有得食餐好。火土烧肉位于 尖沙咀K11,装潢就好似大型营地,帐篷、露营櫈、露营灯的布置玩味十足,连餐具都是露营用品,相当有仪式感。多人的话,仲可以坐入Campsite,静静地一班朋友扮camping 玩一晚。

至于食物,都非常唔错。睇返资料,烧肉选用日本、美国货,仲有唔少送酒小食。烧肉推介全牛特选拼盘
选用日本、澳洲、美国牛肉,入面已经有雪花牛小排、牛肋肉、牛胸腹、牛三筋、薄切香葱牛舌,最特别系自家秘制烧汁,烧汁的味道非常好,令到牛的味道更多提鲜。 雪花牛小排最肥美,但最爱都系香葱牛舌,非常爽脆。

塩葱牛舌包
厚的牛舌包住一大埋葱段,如果你钟意葱味,你应该会好钟意

月见酱烧饭团
所有料理加入蛋,我觉得都唔会差得去边。外层香脆,蛋汁融入埋饭团后变得更加好食,令人会哗一声。

ATUM 出品向来食物有保证,店员服务好,仲主动换网。walkin 未必有位,想试的话,记得要预早book 位呀!
火土烧肉地址:尖沙咀河内道18号K11 Art Mall3楼3

火土烧肉位于

烧肉推介全牛特选拼盘

塩葱牛舌包
厚的牛舌包住一大埋葱段,如果你钟意葱味,你应该会好钟意

月见酱烧饭团

火土烧肉
地址:尖沙咀河内道18号K11 Art Mall3楼314号舖
  • 月见酱烧饭团
  • 雪花牛小排