2021-08-14
彩都开咗几年🌈记得啱啱开𠮶阵时排队要排劲耐💨🔥𠮶日小编晏昼去到啱啱好唔使排队🤣好好彩——————————————————————————————🍤虾味增汤沾面 $93(今日special柚子面)块紫菜好靓😭🙈配料方面每碗面都有笋、好淋滑嘅叉烧、好正嘅糖心蛋🥚啲面好烟韧有咬口好挂汁✨但冇柚子味🍋汤底有超级浓虾味🍜跟住再加埋店舖提供嘅炸蒜🙌🏻系好味嘅!但系食完之后会好口渴因为都几咸🤌🏻7.8/10🧄黑蒜油汤沾面 $88 (今日special柚子面)配料一样~但会帮你落埋炸蒜😋呢个汤底整体比较油腻🤣但小编❤️呢个多啲㖞~黑蒜味劲重🤍加埋啲面好正😵💫但都咸呀!🤌🏻8/10🍵静冈可乐 $22唔错!可乐同抹茶味沟埋唔怪🥤🤌🏻7/10——————————————————————————————#为食tips👻 总括嚟讲几好味但价钱颇贵~同埋一入到去就会闻到一阵日本味🤣系啲笋味!老实讲有啲啲似厕所味😂但小编觉得ok接受到👌🏻可能因为我都钟意笋😽大家都可以以惩罚吓佢哋💛
🍤虾味增汤沾面 $93(今日special柚子面)
🤌🏻7.8/10
🧄黑蒜油汤沾面 $88 (今日special柚子面)
🤌🏻8/10
🍵静冈可乐 $22