2018-08-27 54 浏览
本身想食嘅餐厅未如我地想像中嘅样,所以我地再附近揾咗呢间食。友人话佢如果晏就黎系多人排,难得有位就入去食啦。(系正澳牛对面)餐厅布置都特别,几有意式风味用咗黑胶碟做背景,成件事系提升咗。选择算多,唔想谂嘅(好似我地)就可以直接去呢页dinner menu,一啲classic嘅够饱嘅都有。安格斯牛肉汉堡,唔算好大个,牛系ok嘅,都够味;薯条正常,系新炸嘅。大烤菇素汉堡,芝士跌落个菇嘅味道都可以,两个汉堡都有微烘一下。到我嘅烟鸭胸意大利粉,想开胃啲系拣咗蒜香,初初确实系几开胃,由于太多嘅胡椒粉,有啲盖过咗。78元还好,叫咗医饱下,饮品要另加钱。大热天时铺头开住门,冷气走哂,要坐到好入先有冷气,呢点我地几个都唔明。

餐厅布置都特别,几有意式风味

用咗黑胶碟做背景,成件事系提升咗。