2024-11-03
【元朗区】【Bello Dining】傍晚嘅时间喺天水围唔系好识揾嘢食,加上我当时都净返唔系好多喺天水围嘅时间,所以只能够喺当时嘅位置附近觅食。而我都好耐冇行过天一商城,就入去望吓。之前都嚟过呢头揾嘢食,好似食过一间茶记同一间粉面店,但系今次见到有间西餐,就食佢。𠮶时啱啱进入咗晚餐时段,加上都无谓呢个钟数先食下午茶,就直接叫晚餐喇。我叫咗 $136 嘅「香煎加拿大猪鞍扒」,佢配「芥末籽烧汁」、「黑松露薯蓉」同「杂菜」,质素估唔到都 okay,叫做对得住个价钱。可能平时市区唔系咁嘅心理价位,抵咗。其实个餐仲有「餐汤」,都可以。而餐饮方面我加 $14 饮「士多啤梨奶昔」,个人就唔系好建议叫,因为都几难饮吓。然后我再加 $18 食埋「是日蛋糕」,系 cheese cake 嚟,味道还好嘅。不过又咁讲,咁样食法埋单 $168,我又真系冇乜嘢好挑剔㖞。。。(地址:天水围天秀路8号天一商城2楼2011-2013号舖)#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #de
#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am元朗区 #天水围 #天秀 #BelloDining #香煎加拿大猪鞍扒 #芥末籽烧汁 #黑松露薯蓉 #杂菜 #餐汤 #士多啤梨奶昔 #是日蛋糕 #1am1562 #1ambackup