又想食得健康又好味?主打健康速食嘅Pickabowl一定啱哂你地,无论做gym减肥或素食主义者都会喺度拣到啱食嘅餐单,超级细心🥰呢种Hawaii bowl主要系将鱼生切粒,再加唔同白饭配菜同淋上酱汁制作而成🐟而Pickabowl由鱼生、配菜到底层都有唔同嘅配搭选择,大家可以按自己喜爱制作一款属于自己嘅poke bowl 🍚🌈经典双拼 | 黄姜椰菜花+糙米饭 ($82)卖相色彩丰富超吸引,铺满唔同种类嘅蔬菜🥒🍅🍍鱼生方面双拼就有三文鱼同呑拿鱼,同样都好新鲜,而且份量都唔少✅而我亦唔想吸收太多淀粉质,所以拣左半椰菜花🥦半糙米饭🍚椰菜花口感爽脆,带少少黄姜粉香料味,伴埋配料一齐食就啱啱好💯个人几钟意呢个配搭❤️好多人都以为食得健康就一定系淡而无味,但试过Hawaii bowl就一定会打破呢种思想😍好味之余又提供到多种膳食纤维及营养,食完真系会元气满满🤗如果大食嘅朋友仔,餐厅仲提供埋免费加底㗎⚠️

经典双拼

🌈经典双拼 | 黄姜椰菜花+糙米饭 ($82)

经典双拼