❤️‍🔥= 极力推介的单品✌🏻卤水鹅三拼 - 猪颈肉+蛋❤️‍🔥潮式胡椒鸡潮州煎蚝饼❤️‍🔥🔸想食正宗潮州菜?今次推介呢间米芝莲星级餐厅嘅招牌菜式,等你感受返最地道嘅潮州风味!1️⃣ 卤水鹅三拼卤水鹅再自选多两样𩠌!成碟以卤水鹅、卤水猪颈肉同埋卤水蛋组成嘅三重奏,卤水汁用药材熬制,香料味浓郁!鹅肉嫩滑多汁,配埋同样浸足卤水精华嘅猪颈肉同埋溏心蛋,真系食到停唔到口❤️‍🔥2️⃣ 潮式胡椒鸡呢只鸡绝对系潮州菜嘅一绝!鸡肉又滑又香,有胡椒香,啲香料直透入骨!搞笑嘅系我食嘅时候师傅唔够半只鸡,所以补咗啲卤水鸭肉比我,都系好出色3️⃣ 潮州煎蚝饼潮州名物煎蚝饼真系屈😁新鲜蚝仔配上韭黄同埋特制粉浆,煎到金黄香脆!外皮酥脆,入面仲有成只大大粒蚝仔,清甜鲜味配埋香脆嘅外皮,食落层次丰富🥹🔸呢度连米芝莲评审都赞好!想食正宗潮州菜,一定要黎试下🥢✨
❤️‍🔥= 极力推介的单品✌🏻

卤水鹅三拼 - 猪颈肉+蛋❤️‍🔥
潮式胡椒鸡
潮州煎蚝饼❤️‍🔥

1️⃣ 卤水鹅三拼

2️⃣ 潮式胡椒鸡

3️⃣ 潮州煎蚝饼

🔸呢度连米芝莲评审都赞好!想食正宗潮州菜,一定要黎试下🥢✨