👨🏻‍🍳周末半自助餐 $488/位 (小朋友有优惠)🥩澳洲和牛肉眼 +$78🍝水管面Carbonara +$38🥂任饮酒类 $188/位🔸喺中环兰桂坊嘅BACI周末或者假期都会做semi-buffet brunch, 唔同种类嘅海鲜,沙律,前菜同埋蛋糕都系任食😍而主食方面有五款意式薄饼,一样系任食!重点系呢间餐厅嘅薄饼喺50 Top Pizza Asia – Pacific 2022 入面获受肯定🏆全香港排名第二,所以$488一位真心劲高CP值😙🔸图一已经可见,海鲜种类够齐全之余系好靓仔,新鲜,大只😋全部都系水准之上,尤其好钟意佢啲青口,又大粒又鲜😍🔸图二系烧烤鸡肉薄饼,真系闻名不如见面,香港第二名嘅Pizza即叫即整🍕饼底软熟但有嚼感,食落唔腻,真系细节成就伟大😍而调味恰到好处,鸡肉份量多而嫰,可以比到90分🔥🔸沙律嘅选择系我人生食自助餐见过最多嘅🥸而且都系啲特别嘅意式配搭,无咩Hea嘢,基本上无咩可能试晒全部😭食咗果啲基本上都唔会失望,钟意嘅包括咗吞拿鱼,烟三文鱼,烧牛肉,南瓜同红菜头等等😋🔸口痕叫多咗两个主菜,系超值嘅加配价😙和牛肉眼做到我想要嘅五成熟,油脂分布均匀!水管面Car
👨🏻‍🍳周末半自助餐 $488/位 (小朋友有优惠)
🥩澳洲和牛肉眼 +$78
🍝水管面Carbonara +$38
🥂任饮酒类 $188/位

🔸口痕叫多咗两个主菜,系超值嘅加配价😙和牛肉眼做到我想要嘅五成熟,油脂分布均匀!水管面Carbonara系好正宗意式整法,非常creamy好食😘

🔸如果唔系好似我咁左加右加,其实 $488/位真系好抵食,可以过返一个慢活滋味假期,气氛装修都好有格调,诚意推介🤓