平时同同事喺度食lunch食得多~第一次嚟食夜晚,我都仲系食番平时食开嘅<<西西里海鲜自家手打薄饼(12吋)>>($148)😂Encore系有原因嘅🙆🏻‍♀️钟意佢嘅饼边好似饼干咁脆!而且佢嘅mozzarella cheese俾得超大方🧀半融嘅状态,咬落仲带有少少嘅拉扯感! 拉丝效果更加系一流啦🤩绝对系IG-able💯海鲜种类都有好几款,夹埋三色椒…色彩缤纷🌈即刻食欲大增😆本身以为食两块就饱,点知唔觉意又食埋第三块🤰🏻<<芒果蟹肉沙律>>($118)个presentation好好睇😳最顶堆泡泡令个沙律好有仙气咁🧏🏻‍♀️芒果碎同蟹肉碎嘅味道都好天然!酸酸甜甜嘅芒果衬托住咸香味浓嘅蟹肉~份外鲜甜,感觉好开胃👍🏻压轴出场嘅有<<经典BBQ汁烧猪肋扒>>($238)可以配免费嘅配菜💁🏻‍♀️我哋拣咗<<黑松露炒杂菌>>未落台已经闻到超劲gas味! 正呀🤩猪肋骨亦冇烧到干柴咁~易切而且比想像中多肉食😋冇话切到一丝丝好似啲瘦叉咁😌Good🥰BBQ sauce 亦都好浓~~完全
平时同同事喺度食lunch食得多~
西西里海鲜自家手打薄饼(12吋)

Encore系有原因嘅🙆🏻‍♀️
钟意佢嘅饼边好似饼干咁脆!
而且佢嘅mozzarella cheese俾得超大方🧀

海鲜种类都有好几款,夹埋三色椒…色彩缤纷🌈即刻食欲大增😆
本身以为食两块就饱,点知唔觉意又食埋第三块🤰🏻
芒果蟹肉沙律

最顶堆泡泡令个沙律好有仙气咁🧏🏻‍♀️
芒果碎同蟹肉碎嘅味道都好天然!
酸酸甜甜嘅芒果衬托住咸香味浓嘅蟹肉~
份外鲜甜,感觉好开胃👍🏻

压轴出场嘅有<<经典BBQ汁烧猪肋扒>>($238)
可以配免费嘅配菜💁🏻‍♀️我哋拣咗<<黑松露炒杂菌>>
未落台已经闻到超劲gas味! 正呀🤩

猪肋骨亦冇烧到干柴咁~
易切而且比想像中多肉食😋
冇话切到一丝丝好似啲瘦叉咁😌
Good🥰
BBQ sauce 亦都好浓~~
完全系刺激味蕾🧸
Barcelona

咁靓嘅mocktail就系<<Barcelona>>($78)
系士多啤梨味嘅沙冰嚟㗎~
仲有少少橙味同青柠味! 好fresh❄️
墨西哥脆片

温提⚠️晚市先有嘅<<墨西哥脆片>>系收费㗎! 要$40一兜!
不过可以无限refill~
我狂点佢嘅自家制忌廉酱,好快就一个人KO晒成兜🙊
唔好蚀呀! 可以狂refill 㗎٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
配啤酒真系一流🤤
2021-07-14
西西里海鲜自家手打薄饼(12吋)
芒果蟹肉沙律
Barcelona