最近天气凉番d舖边炉瘾就出左黎🤣今次就黎到位于奥海城三期既台式火锅店《犇殿》,试试佢地“美国顶级雪花肥牛吃到饱套餐”原本系$348,已经做紧promo只系$271😍今次汤底我地就叫“桃胶土鸡美人锅”,入面只鸡髀都几大只,汤底味道都唔错~‣ 肉类/海鲜牛肉包括Prime顶级雪花牛、美国特选极佳牛、上选安格斯、美国顶级雪花牛Pass、牛胸爽、美国牛板腱等,整体黎讲无论系牛肉既厚度、肥瘦适中,份量都唔错~除此之外,仲可以叫其他海鲜,包括东港海班、福州鱼滑等,选择都唔少👍🏻‣ 火锅配料自助区既火锅配料都几多,无论系蔬菜、丸类等都系好多选择!蔬菜🥬方面,感觉都几新鲜,丸方面都几大粒~‣ 台式小食呢边台式小食都几多,例如盐酥鸡、炸芋丸、木耳、炸粟米、炸饺子、皮蛋豆腐等,整体黎讲都唔错,尤其系炸芋头丸,热辣辣几好味🫶🏻‣ 甜品/饮品甜品种类虽然唔算多,但都系高质牌子,包括Häagen-Dazs同埋MÖVENPICK,仲有餐厅自家制芋圆,放题可以任食真系劲正😝饮品选择都唔少,包括餐厅自家制茶饮,例如玫瑰茶同白桃乌龙,饮落都几refresh解腻👍🏻💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟餐厅环境舒适,座位阔落,而且楼底

‣ 肉类/海鲜

火锅配料

‣ 台式小食

甜品/饮品

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟
餐厅环境舒适,座位阔落,而且楼底几高通风唔错,冇边炉味~佢呢到点餐都几方便,可以用QR code落单,值得称赞既系上菜超级快,等几分钟食物就已经到左🤩食物种类都唔少,价钱合理,而且有个生日优惠:四人同行寿星免费😙双重优惠感觉都几抵食~大家不妨过黎试试😋

💰Total: $612.5 ($306.25/pp 已包括10%服务费)
📍犇殿|@taiwanbussanhotpot
大角咀海泓道1号奥海城三期UG层59-63号舖(到访分店)
九龙湾伟业街33号德福广场一期1楼F1号舖
将军澳重华路8号东港城2楼275号舖
青衣青敬路33号青衣城1期3楼332B号舖

🚩更多同类餐厅 #foodstep_打边炉
🚩更多同区餐厅 #footstep_大角咀 #foodstep_青衣 #foodstep_将军澳 #foodstep_九龙湾

📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_
🙏🏻多谢你既支持,成为我努力分享既动力💪🏻