餐厅: 百份百餐廳 (天澤商場)
资讯:

餐厅: 百份百餐廳 (天澤商場)
资讯:

2022-10-22 939 浏览
话说,其实我想食嘅系佢个"街边干牛河",点知🤣喺我去个厕所嘅期间,佢话佢见唔到呢个喺餐牌,所以就帮我叫左呢个肉片河🐮XO酱干炒肉片河 $57河粉够干身,食落唔油腻,辣度唔会太高,适合食唔到辣嘅人,而且肉片份量唔会话太多/太少,食落啱啱好适够就好。赞👍🥪皇牌公司三文治 $42作为一个公司三文治,佢十分之传统地,由最基本嘅芝士🧀到蕃茄🍅再黎生菜🥬,加上港人日常午餐肉,搭上薄薄嘅火腿🥓同厚厚炒蛋🍳,和味和味~~🍹柠檬茶 (无柠檬!🍋)一杯好饮嘅柠檬茶,要酸甜适中,茶味够浓。虽然呢杯无去到咁完美,但唔洗笃柠檬呢下真系加晒分。📍地址: 天水围天瑞路71-77号天泽商场地下9号舖- 推介: 🌝🌝🌝🌚🌚 (正常)- 味道: 🌝🌝🌝🌚🌚 (正常)- 番兜度: 🌝🌝🌚🌚🌚#hkfood #foodie #hkfoodie #零食 #零食开箱 #返工 #放工 #无无聊聊又一日 #打工仔 #打工仔日常 #hkeat #hkfood #试伏 #yuenlongfood #hkfoodblogger #打卡 #美食 #香港美食 #天水围美食 #hkfoodblogger #foodbloggerhk #hkf

🐮XO酱干炒肉片河 $57

🥪皇牌公司三文治 $42

🍹柠檬茶 (无柠檬!🍋)

📍地址: 天水围天瑞路71-77号天泽商场地下9号舖

- 推介: 🌝🌝🌝🌚🌚 (正常)
- 味道: 🌝🌝🌝🌚🌚 (正常)
- 番兜度: 🌝🌝🌚🌚🌚

#hkfood #foodie #hkfoodie #零食 #零食开箱 #返工 #放工 #无无聊聊又一日 #打工仔 #打工仔日常 #hkeat #hkfood #试伏 #yuenlongfood #hkfoodblogger #打卡 #美食 #香港美食 #天水围美食 #hkfoodblogger #foodbloggerhk #hkfoodporn #foodpornhk
午餐