2023-12-16
元屯天既朋友要留意喇‼️湿地公园附近有间性价比极高既小店【小茶角】✨睇返先知原来屯门都有分店,而且评价一直都好高🫶🏼天水围呢间分店环境舒适简洁,座位之间好宽敞,空间感大,感觉休闲✨圣诞将至,餐厅加左一d圣诞既装饰🎄好有气氛🥰今次黎既目的主要系想试下牛角包系列🥐🤭❥ 牛魔王 配薯角 $74馅料包括手打牛肉汉堡、蛋、蘑菇、芝士、蕃茄,呢个配搭真系一流😋牛角包热哄哄,外皮超级松脆,仲散发住牛油香气💕牛肉汉堡好嫩口,牛味香浓,连埋溶溶地既芝士一齐食🧀好正🤤蕃茄同生菜清新爽口,有助减轻油腻感🥬❥ 芝猪牛 配薯角 $73馅料有吉列豚肉同芝士🧀吉猪炸得香脆可口,仲要大大块,连埋半溶芝士,超好食🤤整体份量好大~~连男朋友都话饱😂❥ 单骨鸡翼(蟹籽酱) $41鸡翼份量比想像中多!外层好香脆,配埋蟹籽酱更加有风味🤤单骨鸡翼食落好方便,一件又一件咁食唔停🤭❥ 姜饼人樽仔:皇家鲜奶茶 $38俾佢既姜饼人造型吸引左🥰超可爱🤎打卡一流🤣鲜奶茶入口顺滑,唔会太甜🫶🏼❥ 百香乳酸绿茶 $34香浓既百香果味,配上乳酸既味道,酸酸甜甜,清新解渴👍🏻❥ 焦糖香蕉窝夫 $68新鲜出炉热辣辣😍窝夫食落口好香脆,有外脆内软既感觉!
湿地公园附近有间性价比极高既小店【小茶角】✨
睇返先知原来屯门都有分店,而且评价一直都好高🫶🏼
圣诞将至,餐厅加左一d圣诞既装饰🎄好有气氛🥰
今次黎既目的主要系想试下牛角包系列🥐🤭
❥ 牛魔王 配薯角 $74
牛角包热哄哄,外皮超级松脆,仲散发住牛油香气💕
牛肉汉堡好嫩口,牛味香浓,连埋溶溶地既芝士一齐食🧀好正🤤
蕃茄同生菜清新爽口,有助减轻油腻感🥬
❥ 芝猪牛 配薯角 $73
馅料有吉列豚肉同芝士🧀
吉猪炸得香脆可口,仲要大大块,连埋半溶芝士,超好食🤤
整体份量好大~~连男朋友都话饱😂
❥ 单骨鸡翼(蟹籽酱) $41
鸡翼份量比想像中多!
外层好香脆,配埋蟹籽酱更加有风味🤤
单骨鸡翼食落好方便,一件又一件咁食唔停🤭
❥ 姜饼人樽仔:皇家鲜奶茶 $38
❥ 百香乳酸绿茶 $34
香浓既百香果味,配上乳酸既味道,酸酸甜甜,清新解渴👍🏻
❥ 焦糖香蕉窝夫 $68
新鲜出炉热辣辣😍窝夫食落口好香脆,有外脆内软既感觉!加埋云尼拿雪糕,冷热交融,超正🥰焦糖香蕉都好好口感🫶🏼大推🥳