2025-01-27
我好钟意食蟹🤣所以成日都周围睇吓边度有特色蟹嘅餐厅🤪最近发现咗一间新餐厅 @cluboysters 有特色蟹套餐🦀佢哋地理位置唔错~由地铁站行过去都唔洗10分钟!➡️而家仲有蟹粉餐买一送一,仲可以半价追加MARSANNNAY ROSÉ酒🌹一支😳🎹逢五六22:00Live Band! 客人可点歌唱🎤🎸见到咁吸引,我哋即刻去试!📍 凯撒沙律🥗好开胃嘅沙律~主要由沙律菜、生菜、面包块、芝士🧀、车厘茄等,味道满足晒食欲,配搭沙律醋达到开胃效果😍📍 蟹粉蟹肉甲罗烧多士🦀哇~~~蟹膏+ 蟹肉+蟹子混合😍食落去超鲜甜!简直系舌尖上嘅享受😋非常推荐!仲有配搭多士一齐食,香脆可口。📍香烤蟹粉蟹肉酿离鸡翼内馅冇骨,一咬落去啖啖肉😍😍入边亦都充满咗蟹粉蟹肉!鸡翼唔会盖住蟹粉蟹肉嘅鲜甜味~📍 海胆蟹粉蟹肉忌廉墨汁意粉🍝又系鲜甜嘅配搭!海胆+蟹粉+蟹肉🦀夹埋一齐食出奇地好味,意粉唔会太咸,味道适中,鲜甜味道好突出😳呢个位好惊喜📍 蟹纷蟹肉海鲜杂绵PIZZA🍕呢个Pizza其实几惊喜,唔止大细刚刚好,薄脆易入口,芝士加蟹纷蟹肉味道非常融合,亦都有层次感,仲有芝士拉丝🧀认真劲好食😹对餐厅评价❤️10分满分💯整体评分:9
📍 凯撒沙律🥗
📍 蟹粉蟹肉甲罗烧多士🦀
仲有配搭多士一齐食,香脆可口。
📍香烤蟹粉蟹肉酿离
餐厅: 大富蚝音乐餐厅 @cluboysters
📍地址: 尖沙咀弥敦道176号The Nate 2楼B号舖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#thaifood #hkfood #foodie #高质 #尖沙咀美食 #尖沙咀餐厅 #日本生蚝 #香港美食 #香港探店 #tsimshatsui #香港美食 #hkfoodie #hkfoodblogger #hkkol #hkblogger