2024-06-29
好几次经过呢间炸鸡都觉得入面几靓想下试,今次终于都同屋企人一齐过嚟食炸鸡,整体味道都唔错,值得同大家推荐一下。———————————————🌟半半炸鸡(无骨) $238呢个半半炸鸡真系好正,我哋选择咗Corn-so Amazing炸鸡同PURADAK经典炸鸡。Corn-so Amazing炸鸡上面铺满一层粟米粉,啖啖都带有粟米嘅香甜味,炸鸡外皮脆口,鸡肉嫩滑多汁;而PURADAK经典炸鸡则系香脆可口,每一啖都充满脆脆嘅口感。无骨炸鸡食得方便,唔使担心会弄污双手,非常适合一班朋友一齐享用。🌟韩式烤牛肉石锅拌饭 $138呢个石锅拌饭有浓浓嘅韩式风味,牛肉烤得刚刚好,非常嫩滑,每一啖都充满牛肉嘅香气。加上石锅嘅热力令饭粒香脆,仲可以整到金黄色嘅饭焦,非常香脆,配埋各种蔬菜同辣酱一齐搅拌,味道丰富多层次。🌟梳打饮品 $28我哋点咗两杯梳打饮品,一杯系柚子梳打,一杯系梅子梳打。柚子梳打有清新嘅柚子香味,酸甜适中,非常解渴;而梅子梳打则系带有淡淡嘅梅子香味,酸中带甜,非常清新可口,令人一试难忘。
———————————————
🌟半半炸鸡(无骨) $238