自从系日本台场(和幸)食过当地的炸猪扒,哗~惊为天人!!返到黎香港,不停揾揾揾...先知道『日本和幸炸猪扒专门店』系香港系冇分店的...灰了经同事介绍,得悉『银座梅林』既炸猪扒拍得住和幸!!当然要黎试试啦!!黑豚好香脆,但只是香脆,个人感觉唔够JUICE,冇乜肉汁(只得较肥的部份有JUICE),同比较干,好在佢唔油腻,以呢个价钱食呢个质数,我觉得争D啰 沙律/白饭任加的~我系一个好钟意食菜既人,呢到沙律汁真系冇得顶!!芝麻同芥辣,一个香,一个辣,真系绝配!!炸八小件$68我觉得唔太抵食,虽然有8样,但只系青头,芋头等等,只有一至两『粒』系肉类,味道方面唔算得上好食,普普通通扬物~食完仲有水果送~~哈哈~~总结,味道真系唔错,够香够脆,就算冻左都KEEP得住唔林唔油腻,只系唔够JUICE
自从系日本台场(和幸)食过当地的炸猪扒,哗~惊为天人!!
经同事介绍,得悉『银座梅林』既炸猪扒拍得住和幸!!
当然要黎试试啦!!

沙律/白饭

炸八小件$68
食完仲有水果送~~哈哈~~