🔥烧牛肉 $158🥬生菜包 $98🍜醉猫炒河 $88🍤皮蛋虾饼 $98🍹Earl Grey Sunset $120🍹Ginger Queens Road $120🍹Oolala $120🍹Hendrick's Cooler $120🔸近年酒吧之间嘅竞争好激烈,最重要嘅位系食物要特别啲,唔可以再系果啲Hea嘢。今次食嘅呢间酒吧以提供泰菜为主嘅菜式而闻名,仲要好好味😘🔸烧牛肉质嫩滑多汁,肉味十分鲜美,每一啖都能够感受到肉质鲜甜🤓而烧牛肉外面烧烤得恰到好处,表面有著微微焦香,增添了菜式层次感。配上酱汁一同享用,更加提升了整体风味🔸生菜包系同猪肉碎一齐食,每一啖都带来清新口感😋蔬菜嘅鲜甜配合上微辣猪肉,令整个菜式更加爽口可口🔸另外一个菜式系醉猫炒河。个炒河粉都真系几辣,味道鲜美丰富。炒河粉煮得刚刚好,Q弹有嚼劲🔸最后我试咗皮蛋虾饼。这道菜以酥炸嘅虾饼为主,内里包裹著鲜嫩皮蛋。虾饼炸得金黄酥脆,外脆内嫩,虾肉嘅鲜甜同皮蛋香浓相互辉映,系最爱嘅一道菜🤤
🔥烧牛肉 $158
🥬生菜包 $98