2017-06-29 21 浏览
做嘢到一个点,身体会叫去放松下同朋友系附近食完晚饭,去饮番一杯先。通常都系去诺士佛台或者宝勒巷,之前路过去棉登径已经经过呢个,今次可以去lu!餐厅环境比想像中大,有bar枱,有一排椅,职员带左我地去一个独立梳化位,有自己area可以劲讲!我叫左杯good sex,vodka味劲浓,好啱我口味。朋友分别拣左bailey's daiquiri 同berry berry,佢地个杯果味浓啲,会易入口啲。叫埋鸡翼,有惊喜,煮得几好食,不过唔好太快放入口,好热。之后再叫咗杯look for star and green garden,我个人就好钟意look for star,有啲似long island,不过再苦啲,而朋友就好喜欢green garden。虽然系星期四,一直都有好多人入黎,无停过。走个阵见到门口旁有啲位系可以除鞋hea系度,下次request呢个位先,见啲人劲relax。咁样都系200元一个人,唔错啦😌
做嘢到一个点,身体会叫去放松下