估唔到上到嚟山顶都会见到𝐥𝐨𝐜𝐤𝐞𝐫𝐨𝐨𝐦!之前喺旺角都曾经帮衬过佢地觉得非常唔错👍🏻今次毫不犹豫都拣咗佢哋,原来山顶嘅菜式会比较唔同😆整个餐厅以足球为主题周围挂有好多足球衫以及好多足球卡⚽️,最适合足球狂迷嘅你嚟呢个地方食嘢打卡👍🏻 - ✤ 卡邦拿蟹膏温泉蛋义大利扁面 $𝟏𝟔𝟖 呢个有惊喜🤩浓郁𝐜𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲嘅卡邦尼酱完美地包裹著每一条扁面、细味之下仲食得到酱汁当中嘅浓郁海鲜蟹膏味!戳开温泉蛋,令半熟嘅金黄色嘅蛋黄浆混入其中,令口感味道层次更上一层楼! ✤ 白松露野菌烤包 $𝟏𝟑𝟖 吐司烤得香脆!切开可以见到满溢而出嘅松露酱、菇菌以及海量芝士丝🧀一人半件刚刚好,饱肚得黎又唔会太𝐡𝐞𝐚𝐯𝐲 ✤ 咸蛋黄鸡翼 $𝟖𝟖 5️⃣大只鸡翼炸到超级香脆可口!咸蛋黄要煮得惹味,一定要将啲咸蛋黄煮到起晒泡起晒沙,呢个一上碟就惊见到咸蛋黄酱满满厚厚咁覆盖住鸡翼👍🏻超级邪恶😈正呀! ✤ 明太子松露薯条 $𝟕𝟗 份量好多🍟面头有不少带有辣味嘅明太子酱、沙律酱以及黑松露颗粒酱,小食推荐!
✤ 卡邦拿蟹膏温泉蛋义大利扁面 $𝟏𝟔𝟖

✤ 白松露野菌烤包 $𝟏𝟑𝟖