2022-12-18 140 浏览
听讲Veggie4love依间餐厅打卡一流果然无令人失望,一入到去就即刻心心眼😍餐厅布置装饰好有心思,饰物,海报,餐牌,餐枱餐椅,背景音乐全部都带有美国50年代色彩,恍如坐左时光机,将你从繁嚣压迫嘅都巿抽离,等你可以系呢个怀旧角落尽情享受💃🏻✦ Trip to Bali 💰148餐厅菜色好多元化,有西式,韩式,中式等。而今次我拣左东南亚风味Trip to Bali。拼盘入面包括印尼加多加沙律,炸豆腐,腰果, 大豆炸物伴椰浆饭,”串烧”,”虾片”及香蕉,非常丰富。最钟意佢个印尼沙律,用麻酱做沙律酱配荳芽,食落又几fresh👍🏼✦ Ranch 99 Burger 💰158(香脆大豆炸饼伴香蒜牧场沙律酱及车打芝士)好大份!个burger好高身!再配上沙律菜同薯角,食量细d都handle 唔到😂。佢块”扒”又几有肉嘅口感,食落其实觉得好似真肉!加上超烟韧芝士,真系会唔记得呢间系素食餐厅😂✦朱古力心太软配雪糕 💰 78心太软一切开即刻流出暖暖既朱古力酱,配埋cream一齐食绝对系perfect match😋雪糕球绿绿地似系焙茶味,岩晒我口味,真心推介依个甜品因为唔似出面既心太软得个甜

✦ Trip to Bali 💰148

✦ Ranch 99 Burger 💰158
(香脆大豆炸饼伴香蒜牧场沙律酱及车打芝士)

✦朱古力心太软配雪糕 💰 78
心太软一切开即刻流出暖暖既朱古力酱,配埋cream一齐食绝对系perfect match😋雪糕球绿绿地似系焙茶味,岩晒我口味,真心推介依个甜品因为唔似出面既心太软得个甜字!

✦ 泰式有机豆奶茶 + 杂莓奶昔 💰48+💰68
无跟餐野饮,全部要另外单点。Thai soy milk tea 其实似系用豆奶冲既泰式奶茶,最欣赏系无传统泰国餐厅既咁甜。Milkshake有3种口味,拣左杂莓因为好似咩都有咁😂 入口好幼滑有d似smoothie, 最top有层cream所以饮晒成杯都几饱架!
  • 朱古力心太软配雪糕
  • 泰式有机豆奶冻茶