今次同朋友近近地去咗屯门河畔附近嘅一间西餐厅🍴晚饭时间都算多人,最好就book定位唔驶等太耐🤟🏼➷晚餐有set dinner📒有齐餐汤、沙律菜、主菜同埋薯菜🥔🪐 忌廉杂菌汤好浓郁嘅杂菌味🍄‍🟫浓稠质地饮起上嚟口感更丰满,饱腹感较重🤰🏻§🪐 BBQ蜜糖烤焗鸡翼有甜甜地嘅蜜糖风味🍯再加埋烤焗嘅香气,就好似自己BBQ烧嘅一样😋香脆嘅外皮配上啖啖肉,简直系绝配👍🏼§🪐 BBQ加拿大保湿猪扒配薯条一听到个名就决定拣佢🫵🏼因为有时会食到啲猪扒好干身🤔但见佢写明保湿,即系一定唔会干争争😆不负所望,猪扒多汁又湿润,肉质嫩滑,配埋个烧汁,口感更丰富🤤薯条外脆内软,食完一条又一条🍟但系唔驶惊,因为佢地有免费添食,想食几多都得😍§🪐 松露杂菌忌廉汁意粉食咗咁多肉,要叫返个素食黎清一清🫢可能我同朋友偏好食比较软身嘅意粉,所以略嫌佢硬身咗少少🤏🏼意粉结合咗松露嘅香气同杂菌嘅清香,配上浓郁嘅忌廉汁,非常挂汁👍🏼§🪐 焦糖嘉年华食完正餐,当然要叫个甜品作为美好嘅结尾😌吐司份量适中,啱晒我哋食唔到咁多但又想食嘅女仔🥰吐司面层放咗爆谷同雪糕,再配上焦糖酱,唔会太过甜,饭后食系唔错嘅选择😋§🪐 巨杯柠檬茶唔止薯条可以免费
今次同朋友近近地去咗屯门河畔附近嘅一间西餐厅🍴
晚饭时间都算多人,最好就book定位唔驶等太耐🤟🏼

🪐 忌廉杂菌汤

忌廉杂菌汤
🪐 BBQ蜜糖烤焗鸡翼

有甜甜地嘅蜜糖风味🍯再加埋烤焗嘅香气,
BBQ蜜糖烤焗鸡翼
🪐 BBQ加拿大保湿猪扒配薯条

BBQ加拿大保湿猪扒配薯条
不负所望,猪扒多汁又湿润,肉质嫩滑,
🪐 松露杂菌忌廉汁意粉

食咗咁多肉,要叫返个素食黎清一清🫢
松露杂菌忌廉汁意粉
可能我同朋友偏好食比较软身嘅意粉,所以略嫌佢硬身咗少少🤏🏼
🪐 焦糖嘉年华

焦糖嘉年华
🪐 巨杯柠檬茶

唔止薯条可以免费添食,连柠檬茶同柠檬水都可以免费添饮🍋
不过因为我叫个杯系巨杯,所以根本冇机会添饮到🤣但就可以慢慢叹。

论性价比佢系高嘅,大件抵食之余质素亦都唔差👍🏼不妨入去走一转喇!

🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指数 👉🏼👉🏼8️⃣🌟
2024-04-10