2024-06-26
行街行到我饿饿地,系朗豪坊对面开咗间新嘅包子店🤪「881」主打售卖酱肉包,系全港首间酱肉包主营店,所有包子现嗌现包现蒸👍 引领香港包点新潮流!「881」承诺绝不售卖隔夜包!新鲜食材睇得到!一口气点了几款包子,喺旺角呢啲咁贵租嘅地方,佢个价钱出奇地平!主打嘅「酱肉大包」一个只不过系$12💰瓣开包子,啲料都唔少👍喜欢素菜嘅朋友可以试吓「鸡蛋杂锦包」、「红豆沙包」,店家嘅产品,迎合咗其他喜好嘅朋友!「鲜肉小包」一笼有六粒,每只都好饱满,一口一粒👍同朋友share就最好嗌呢个!唔知系咪新开张嘅关系,临走仲送咗杯绿豆汤俾我饮🤪抵赞临走仲见到门口有大大个玻璃窗,可以比途经嘅路人见到包嘅过程👍师傅手势好好三扒两拨已经包好一只包子,仲要啲馅起势咁加🤪 绝不留手!✣ 酱肉大包 $12@1✣ 鸡蛋杂锦包 $8@1✣ 红豆沙包 $8@1✣ 鲜肉小包(6个)$30@1笼
唔知系咪新开张嘅关系,临走仲送咗杯绿豆汤俾我饮🤪抵赞
✣ 酱肉大包 $12@1
✣ 鸡蛋杂锦包 $8@1