你哋有冇试过下午茶时间唔知点解心情有啲低落,突然喉咙发干,系咪想吃咗啲咩底嘢呀?😓就系𠮶种时间,我惊过咗星十五去补补糖分啦!😋呢间位于尖沙咀嘅糖水店,个环境又舒适又有独特嘅中式气氛,真心推荐大家去尝试吓!黎到这间糖水店,点都唔可以唔试吓佢哋嘅招牌 - 芝麻糊。😍芝麻糊嘅味道醇厚,好滑口,白糖同芝麻嘅香味完全融和在一齐,一试成瘾。🥣你食一啖,就仿佛食咗整个幸福,简直系俾人充实嘅滋味!而且啲芝麻糊温暖咗我个味蕾,即管系下午茶时间,都多咗种温馨嘅感觉。💖星十五嘅春卷同你平时食嘅春卷有啲唔同,佢哋加入墨鱼滑喺度。你可能会谂,春卷同墨鱼滑?唔会好奇怪架噉?但系我可以话你知,呢个组合真系出奇地搭!😯春卷皮外酥内软,弹牙嘅墨鱼滑同香脆嘅春卷皮相互对比,形成一种口感上嘅层次感,每一咬都仿如洪水猛兽般涌去你个味蕾,简直系一场对味嘅挑战喇!🥢当然,系星十五食嘢,我地唔止系得味道可以享受,仲有视觉上嘅享受。🥰芝麻糊嘅黑色,同春卷炸至金黄嘅颜色,一看就知道系好嘢嚟!🌟而且当你闻到呢两款食品嘅时,感觉就如同唔见风景嘅朋友圈,无比动人。😉总结嘅话,星十五真系一间唔得唔食嘅糖水店。味道、口感、颜色、气味,佢实实在在

总结嘅话,星十五真系一间唔得唔食嘅糖水店。味道、口感、颜色、气味,佢实实在在触动到我嘅五感,令我一试之后就欲罢不能!😄如果你同我一样都系糖水控,那就唔好谂,行行路入去试吓佢哋嘅芝麻糊同春卷,一定俾你一个惊喜!🎉🎉