2023-11-06
📍#极尚大喜屋 (鳄鱼恤中心) (观塘)观塘开源道79号鳄鱼恤中心3楼▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️大喜屋一定拣极尚!款式最多之余,用料亦都系比较好~ 而家仲新推出咗榴梿放题,有榴梿泡芙、榴梿布丁、榴梿芝士挞、榴梿糯米糍、榴梿雪糕,仲有超级好食嘅烤金枕头,依家晚市放题星期一至五夜晚时段$308一位加一~食放题打头阵嘅一定系刺身拼盘😋赤虾、北海道带子、甜虾、赤贝、油甘鱼,松叶蟹脚,全部都满足到你😋 食完一餐之后我哋再encore咗带子同油甘鱼😋 唔错唔错!刺身之后就到特色小卷/手卷/寿司类,最深刻印象系鹅肝塔,鹅肝好有油香好好味,而京葱拖罗蓉塔都有记忆点,味道唔错👍🏻 另外encore得最多嘅就系海胆卷😝 海胆鲜甜,无腥无臭,美中不足系紫菜唔够香脆。然后order左少少串烧同热食,如:牛舌、芝麻鸡翼、香草牛油煮蚬等等,质素唔错,有惊喜!食完主食就落重头戏!榴梿😏😏!好彩身边嘅朋友都食~ 顺理成章地将榴梿变成甜品🍮 烤金枕头系encore左2次既甜品!烤过既金枕头变得更加香同更加甜😣! 好好食💞 另外,仲可以去自助区食任食榴梿蓉。私心推介 自创榴梿雪糕😛,榴梿蓉配雪糕区既自选雪糕都好正㗎🥹
📍#极尚大喜屋 (鳄鱼恤中心) (观塘)
观塘开源道79号鳄鱼恤中心3楼
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
食完主食就落重头戏!榴梿😏😏!好彩身边嘅朋友都食~ 顺理成章地将榴梿变成甜品🍮 烤金枕头系encore左2次既甜品!烤过既金枕头变得更加香同更加甜😣! 好好食💞 另外,仲可以去自助区食任食榴梿蓉。私心推介 自创榴梿雪糕😛,榴梿蓉配雪糕区既自选雪糕都好正㗎🥹 !
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️