2023-11-01
🍱铁板柚子胡椒伴照烧鸡扒餐 $88🦐流心虾球 +$25🌹荔枝玫瑰茶 +$8🍡盐烧封门柳串 $36🍡荔枝豚肉串 $32🍡日本鸡肾 $28🔸今日推介系一间亲民串烧居酒屋,餐厅嘅气氛轻松舒适,适合朋友或者一家人一齐嚟享受美食😁🔸主食叫咗一份铁板柚子胡椒伴照烧鸡扒,铁板烧出嚟嘅柚子胡椒照烧鸡扒味道香浓,鸡扒系嫩滑多汁,配饭同温泉蛋食好一流🤤🔸套餐加咗流心虾球,正路;荔枝玫瑰茶茶味香浓,加埋荔枝味道,清新又开胃,同埋好解渴🔸除咗主食,我仲试咗三款串烧。盐烧封门柳咸香,肉质鲜嫩,可以比80分🤓荔枝豚肉串都好有惊喜,肉质鲜嫩多汁,再加上荔枝嘅甜味,味道好平衡,可以比85分👍🏻🔸但最正都系日本鸡肾串😍同平时食到嘅都几唔同,佢又大粒又圆,咬落弹牙,烧得刚刚好,表面有啲焦香,成个口感层次都一绝
🦐流心虾球 +$25
🌹荔枝玫瑰茶 +$8