2024-08-26
为了养生火锅而来,拣咗中间个Grade美国极尚牛颈脊及西班牙伊比利亚黑毛猪双,汤底就加钱双拼药膳椰子鸡和药膳竹笙杂菌,两款汤底都很甜!椰子鸡的鸡钳好大块,我哋放咗好耐先食啲肉都唔会嚡!等待滚起之前还提供小食,我地拣了花枝丸,仲可以落Shake Shake粉几有趣!另外两款小食:手帕青瓜及木耳系可以再refill~火锅配料的选择也很多,有猪牛鸡肉、手工丸/滑、海鲜、炸物、蔬菜菇类、粉面等等,今次是日精选海鲜系沙白,超级新鲜,我哋放喺竹笙杂菌汤滚,个汤底劲甜!饮品方面有冷有热,除咗罐装及纸包饮品,另外还有自家制的冷泡茶~最后甜品是雪糕,每人一个,款式选择也很多!而且服务很好,员工态度亲切,而且上菜、更换碗碟及收碟的速度很快,亦没有任何催促嘅感觉,下次可以再嚟!
椰子鸡的鸡钳好大块,我哋放咗好耐先食啲肉都唔会嚡!
最后甜品是雪糕,每人一个,款式选择也很多!