2025-02-12
【油尖旺区】【牛站】今日系二月五号,不但系 C 朗拿度等球星嘅生日,亦都系我嘅生日。从来呢啲时间都好难揾人同我庆祝,因为接近过年,大家都忙,我都体谅嘅。不过咁有咁好,过年气氛特浓嘅时候,往往会有惊喜。经过「牛站(駅)麻辣火锅放题」门口,收到利市 coupon 㖞。咁就同朋友入咗去,呢间我喺 1am1445 同箩闻哥伉俪都食过佢哋油麻地创兴分店,今次又系食标榜套餐肉类无限供应嘅「120 分钟放题大满足」。我哋食咗 $278 嘅「2 号餐」,有 SRF 美国极黑和牛片、美国安格斯牛板腱、封门柳、海参等可以任食。汤底我哋拣咗「金汤花胶鸡锅」,不过不失。仲有火锅自选配料、小食,今次个烧乳鸽皇就嚟得几快,可以。佢哋仲有世界美食自助区,任攞甜品、炸物等,都几多选择。嘢饮除咗自家制冷泡茶,又有热饮选择,啱晒我。用 coupon 免加一,埋单 $556 两位。。。(地址:尖沙咀加连威老道2-6号爱宾商业大厦1楼102号舖)呢间餐厅我写过其他分店嘅用餐体验以及食物,如果想睇,可以打以下 hashtag 搜寻返𠮶次嘅用餐体验记录:油尖旺区油麻地分店:1am1445#1amfoodie #foodie #h
油尖旺区油麻地分店:1am1445
#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am油尖旺区 #尖沙咀 #尖东 #牛站麻辣火锅放题 #牛站 #火锅放题 #牛駅麻辣火锅放题 #晚市 #120分钟放题大满足 #肉类无限供应 2SRF美国极黑和牛片 #美国安格斯牛板腱 #封门柳 #海参 #脆鲩鱼片 #金汤花胶鸡锅 #火锅自选配料 #小食 #烧乳鸽皇 #世界美食自助区 #1am1651 #1ambackup