2024-08-04 225 浏览
之前试过依间茶记食佢哋𠮶生酮餐牌,今次就带埋朋友一齐嚟试吓首创生酮生炸大鸡髀蛋白汤面 $72推荐指数💥:🌝🌝🌝🌝🌚之前试过佢哋个生炸大鸡髀觉得好正,今次再食,依然保持到水准,炸到外脆内嫩,好Juice;而个蛋白面食落嘅质感比较特别,唔系平时𠮶啲公仔面咁爽口,而且粗身啲火腿奄列份量好多,而且煎到啱啱好,中间唔会完全熟晒,仲有少少蛋浆✨首创生酮西多士配生炸鸡中翼 $48推荐指数💥:🌝🌝🌝🌝🌝西多士食落冇平时食嘅西多咁甜,而且配嘅系酮福堂出品嘅糖浆,成份天然啲,令到个西多邪恶度大大减低,鸡中翼食落热辣辣,外脆内嫩😋生酮芝士火腿三文治 $38推荐指数💥:🌝🌝🌝🌝🌚芝士同火腿都大大块,而且生酮面包质感同普通面包差唔多,好适合啲未试过生酮食品的人一试生酮厚椰红茶 +$10推荐指数💥:🌝🌝🌝🌝🌝饮落唔算太甜,茶味偏淡少少,但整体感觉都唔错,朋友比较钟意红茶款多啲生酮厚椰拿铁 +$10推荐指数💥:🌝🌝🌝🌝🌝饮落甜度啱啱好,唔会死甜,而且都几滑身,个人钟意呢一款多啲✨整体来讲,之前食过嘅依旧保持到水准,同埋味道上同平时的差不多,好适合未试过生酮食品的人一试

之前试过依间茶记食佢哋𠮶生酮餐牌,今次就带埋朋友一齐嚟试吓

首创生酮生炸大鸡髀蛋白汤面 $72
推荐指数💥:🌝🌝🌝🌝🌚

首创生酮西多士配生炸鸡中翼 $48

生酮芝士火腿三文治 $38
推荐指数💥:🌝🌝🌝🌝🌚

生酮厚椰红茶 +$10

生酮厚椰拿铁 +$10
推荐指数💥:🌝🌝🌝🌝🌝

饮落甜度啱啱好,唔会死甜,而且都几滑身,个人钟意呢一款多啲