2022-12-27
成日见琼华夜晚好多人排队食饭,经过都吸引我望下有咩食?朋友话想食泰菜就去试下,入到去全场爆满,等一阵就有位,用QR code落单,见价钱合理就叫哂想食嘅泰菜😋🌶️泰式生虾刺身 $128食泰菜必食!生虾新鲜,酱汁够辣,略嫌唔够肥,大只d仲正🫔网皮春卷 $54/4件即叫即炸脆卜卜~多馅料热辣辣好好食,个甜酸酱汁好加分!🍢泰式小食拼盘 $168(鱼饼、虾饼、鸡翼、春卷各2件、沙嗲串烧4串)依个拼盘真系必嗌!基本上想食嘅泰式小食都有,仲有可以自选串烧肉,唔食牛都可以食其他,Venus就拣咗2串猪肉同2串鸡肉,串烧好大串肉,食完都饱饱地,依个拼盘份量真系好抵食!🦐泰式鲜虾炒金边粉 $128依碟金边粉又系好大碟!食极都食唔完!虾又大只!3人食都得,好在酸酸甜甜开胃,因为真系好多份量!🥭芒果糯米饭 $98一上枱呆咗!系半只芒果系碟!打卡一流!温热糯米饭配搭冻芒果肉仲有香浓椰汁!几饱都食得落,甜品胃出场!🐝蜂蜜香茅茶 $54清新热饮~消滞解渴,加入蜂蜜有多d甜味层加层次地址:📍旺角弥敦道628号琼华中心16楼
🌶️泰式生虾刺身 $128
食泰菜必食!生虾新鲜,酱汁够辣,略嫌唔够肥,大只d仲正
🫔网皮春卷 $54/4件
即叫即炸脆卜卜~多馅料热辣辣好好食,个甜酸酱汁好加分!
🍢泰式小食拼盘 $168
(鱼饼、虾饼、鸡翼、春卷各2件、沙嗲串烧4串)
🦐泰式鲜虾炒金边粉 $128
🥭芒果糯米饭 $98
🐝蜂蜜香茅茶 $54
清新热饮~消滞解渴,加入蜂蜜有多d甜味层加层次
地址:
📍旺角弥敦道628号琼华中心16楼